Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Zhongshan PinXian umjetnost i obrt Co., Ltd

Adresa: br. 22. Yuelong South Road, Xiaolan grad, PV grad Zhongshan, Guangdong, Kina

Tel: + 86-760-22244380

M/P: +8615019521784

E-pošta:PX@pinxiancraft.com.CN

Mobitel držač za stol

držač mobitela za dnevno Apple mobilni telefon štand iphone mobilni telefon prikaza nosač Prozirni mobitel osnovnog Akril ćeliju telefon mobitel prikaza stajati držač za iPhone 4 4S 5S GPS za iPod za držač mobitela HTC mobilni pribor ● prekrasan prikaz pogodna za dom, posao,...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

mobitel držač za stol

Apple mobilni telefon stajati iphone mobilni telefon prikaza nosač Prozirni mobitel osnovnogAkrilmobitel mobitel prikaza stajati držač za iPhone 4 4S 5S GPS za iPod za držač mobitela HTC mobilni pribor

Pogodna za dom, posao ili muzej prekrasan prikaz

Lagan i kompaktan za lahak priče i mobilnost

Promovirati svrha nabave prodaje i povećati vidljivost


Opis proizvoda

Na 3PL ima čvrsti akrilni drljača, za prikovan za teške vinil obložena, Čelične žice natrag braće za kontinuirani čvrstu napetost. Biti 5 3/8 u visinu, 5 3/8 u dužinu i širinu 3 7/8 u čine na 3PL idealan za prikazivanje velika porcija kade, veliki tanjuri, zdjele, pločice, ilustracije, uokvirene fotografije i još mnogo toga! na 3PL je podesive, lagan i kompaktan za lahak priče i mobilnost. Ovaj proizvod pomaže u promicanju svrha nabave prodaje i povećava vidljivost za svaku stavku.

Povratne informacije kupca:

1. proizvod izgledao veći (moja greška, naravno, sam treba izvući mjerenja s obzirom na komad papira). Kada to 1 stigao sam sumnjao da će izdržati velike teške prikaz komad sam imao.
Drži to savršeno sigurna, nakon stavljanja jastuci sa svih strana klimav stol, lupio tablici prema naprijed, unatrag i na drugu stranu prikaz komad nikad budged iz držača.

2. moj hobi je Kristal i porculan i volio bih da sam te našao ranije. Oni su SAVRŠENI za prikazivanje zdjele za posluživanje. Oni nisu svakako slab i oni su vrlo čvrste. Primijetio sam nekoliko ljudi u recenzijama je rekao oni srušila, ali nisam imao taj problem uopće. Sam koristiti stoji cijelo vrijeme i ovo su definitivno moja omiljena za zdjele i veće plate.

3. dobar proizvod za cijenu. Kupila nekoliko različitih vrsta da vidim one koje sam voljela, ali sam ih uvijek volio.

4.I ovo kupio nakon što sam bio koristeći jasnu akrilne nepomična easels također kupiti na Amazon.com. Potreban stav za duboki tanjur i ovaj stalak je savršen za to. Sam bila zabrinuta za to prije naručivanja, ali bilo je savršeno odgovara. Volim kako je na poleđini stalak podesive tako da se može koristiti na drugim tanjure i zdjele. Podesivim komad na poleđini je dovoljno čvrsto da jednom u položaju ona ostaje staviti. Osim toga, cijena je puno bolje nego nepomična stalak. Velik proizvod.

5.I kupio ovo pomoći prikazuju plitkim pletenih košara kupio u Africi, i to radi baš ono što sam htio. Materijali osjetio studija i žica stajati osjeća jak i je lako premjestiti u poziciji ali izgleda da to neće uspjeti održavati poziciju da vremenom. Moj predmet vrlo je lagan, pa ne možemo jamčiti za to kako nečim teškim, ali i love it, ja jako zadovoljna i kupiti više.

6.I stvarno poput ove tribine. Oni su vrlo čvrste. Staviti gore veliki okvir na njega i držao na mjestu. Definitivno Preporučujem mobitel držač za stol.


 

 


Hot Tags: mobitel držač za stol, Kine, Proizvođači, dobavljači, cijena, kupiti, prilagoditi, na lageru

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: